Worstmakerij

De worstmakerij is één van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf, hier zwaait Meester-worstmaker William Knobbout de scepter.
Op enkele buitenlandse specialiteiten zoals Parmaham en Serranoham na, worden alle worstsoorten en vleeswaren in eigen worstmakerij gemaakt. Vooral rookworst, leverworst en grillworst zijn onze paradepaardjes.
​​​​​​​

Ons geheim?

  • Eerlijke en verse grondstoffen van vlees waarvan de oorsprong bekend is
  • Een unieke samenstelling van enkelvoudige kruiden
  • Eigen rokerij, wij roken al 75 jaar met beukenhout en dat proef je
  • Authentieke recepten van opa Knobbout

Voor vragen over gluten, allergieën of bijzonderheden kunt u ons altijd bellen.

Vriendelijke groeten, William Knobbout

Kampioenen tijdens Slavakto

Kampioen junioren traiteur specialiteiten 2024
Marit Knobbout

Kampioen Rookworst Slavakto 2024
Knobbout Worstmakerij

Nieuwe kennis in huis

Willem heeft de opleiding vleeskennis met succes afgerond. Een opleiding van 6 maanden waarbij hij kennis opdeed over varken, rund, pluimvee en wild. Zo hebben wij nog meer kennis en expertise in huis!

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.