Worstmakerij
De worstmakerij is één van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf, hier zwaait Meester-worstmaker William Knobbout de scepter.
Op enkele buitenlandse specialiteiten zoals Parmaham en Serranoham na, worden alle worstsoorten en vleeswaren in eigen worstmakerij gemaakt. Vooral rookworst, leverworst en grillworst zijn onze paradepaardjes.
Ons geheim?
- Eerlijke en verse grondstoffen van vlees waarvan de oorsprong bekend is
- Een unieke samenstelling van enkelvoudige kruiden
- Eigen rokerij, wij roken al 75 jaar met beukenhout en dat proef je
- Authentieke recepten van opa Knobbout
Voor vragen over gluten, allergieën of bijzonderheden kunt u ons altijd bellen.
Vriendelijke groeten, William Knobbout
Kampioenen tijdens Slavakto
Kampioen junioren traiteur specialiteiten 2024
Marit Knobbout
Kampioen Rookworst Slavakto 2024
Knobbout Worstmakerij
Nieuwe kennis in huis
Willem heeft de opleiding vleeskennis met succes afgerond. Een opleiding van 6 maanden waarbij hij kennis opdeed over varken, rund, pluimvee en wild. Zo hebben wij nog meer kennis en expertise in huis!